BMW M GmbH pregăteşte în prezent schimbul de generaţii pentru două modele de maşini sport emblematice. Odată cu testele dinamice realizate în condiţii de circuit, procesul de dezvoltare de serie pentru noile BMW M3 Sedan şi BMW M4 Coupe se apropie de final.

Cu o creştere semnificativă a performanţelor faţă de modelele anterioare şi cu un reglaj specific M al suspensiei, motoarele nou dezvoltate, cu şase cilindri dispuşi în linie, stabilesc din nou reperele în segmentul sedanurilor şi coupeurilor de înaltă performanţă ale clasei medii premium.

Inovaţiile vaste în domeniile propulsiei, suspensie, arcurilor, amortizoarelor şi tehnologiei de frânare necesită teste amănunţite pe drumurile publice de la centrele de testare ale BMW Group de la Miramas (sudul Franţei), localitatea suedeză Arjeplog, precum şi mai multe circuite. Află mai multe, dar şi ce putere vor avea de oferit maşinile, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!