Noua eră pentru italienii de la Maserati începe cu un nou motor, realizat fără niciun fel de suport din partea Ferrari, după cum s-a anunţat anterior. Unitatea de propulsie botezată Nettuno (Neptun din italiană), făcută 100% cu forţe proprii şi în Modena, a fost prezentată astăzi în detalii.

Primul automobil care va fi propulsat de noul motor pe benzină este modelul sport MC20, care va debuta în ziua de 9 septembrie în cadrul unui eveniment special, după ce premiera i-a fost amânată de la sfârşitul lunii mai!

Aşadar, noul motor este inima care va bate mai întâi pe modelul MC20, catalogat de italieni ca fiind de talie super sport. Unitatea a fost proiectată în culisele Maserati Modena. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!