Compania VW prezintă modelul promis şi actualizat Tiguan facelift, la câteva ore după ce filiala americană l-a arătat lumii în specificaţii şi cu detalii pentru piaţa locală. Maşina în specificaţie europeană a fost dezvăluită de curând, astăzi, 1 iulie, la ora 11:00, ora Moldovei, deosebindu-se prin motorizări şi alte câteva dotări.

Ce aduce nou facelift-ul pe Tiguan: Noi faruri LED şi stopuri, noi bare de protecţie, o nouă grilă de radiator şi capotă, noi modele de jante, noi logouri VW şi un nou element reflectorizant care se întinde pe toată lăţimea barei de protecţie posterioare.

Standard se oferă faruri LED. Farurile opţionale de top IQ.LIGHT sunt de tip LED matrix adaptive. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!