/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Premieră mondială: Noul VW Tiguan facelift – acum şi plug-in hybrid

missing
01 iulie 2020, ora 12:32

Compania VW prezintă modelul promis şi actualizat Tiguan facelift, la câteva ore după ce filiala americană l-a arătat lumii în specificaţii şi cu detalii pentru piaţa locală. Maşina în specificaţie europeană a fost dezvăluită de curând, astăzi, 1 iulie, la ora 11:00, ora Moldovei, deosebindu-se prin motorizări şi alte câteva dotări.

Ce aduce nou facelift-ul pe Tiguan: Noi faruri LED şi stopuri, noi bare de protecţie, o nouă grilă de radiator şi capotă, noi modele de jante, noi logouri VW şi un nou element reflectorizant care se întinde pe toată lăţimea barei de protecţie posterioare.

Standard se oferă faruri LED. Farurile opţionale de top IQ.LIGHT sunt de tip LED matrix adaptive. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram