Şi iată că a debutat, deşi zvonurile despre apariţia unui astfel de model au apărut încă mulţi ani în urmă şi tot pe atunci au fost văzute prototipuri de teste în caroseriile modelului pre-facelift, rulând cu viteză pe acelaşi Nurburgring.

Divizia VW R numeşte noul Tiguan R cel mai dinamic Tiguan din momentul când acest model a fost lansat pentru prima dată în 2006.

Noul VW Tiguan R a primit sub capotă un motor TSI pe benzină, cu un volum de 2.0 litri şi cu patru cilindri, din care s-au stors 320 CP şi 420 Nm. Nu se exclude că anume această unitate de propulsie va sta şi pe noul Golf R. Află mai multe din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!