/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Start vânzări, într-un complex imobiliar GRANDIOS! Vezi despre ce este vorba

missing
01 iulie 2020, ora 10:17

Un nou proiect imobiliar a fost lansat la Ialoveni, la doar un minut de Chișinău. este vorba despre un concept inedit care depășește standardele de calitate după care se construia până acum în oraș. Beneficiază ți tu de prețul de la Startul de Vânzări de 450 euro/m2.

Complexul reprezintă o nouă filosofie de a locui, prin compartimentări inteligente ale apartamentelor, dar și infrastructura proiectului care va include numeroase facilități pentru locatari precum spații comerciale la parter, curte interioară de tip închis, teren de joacă pentru copii, parcări subterane, debarale . Totul integrat într-o comunitate care constiuie o adevărată reîmprospătare a întregii zone.

Sunt disponibile apartamente cu suprafețe:

1 odaie – 40,8m2-46m2

2 odăi – 56,9m2-75,8m2

3 odăi – 80,4m2-81,8m2

Compania de construcție vă oferă posibilitatea de achitare flexibilă în rate, prima rată fiind de doar 15% din prețul apartamentului.

Sună:  078 777 851.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram