/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

30 de gherete din zona Pieței Centrale, evacuate. Agentul economic avea contractul de arendă expirat

missing
02 iulie 2020, ora 13:48

Astăzi a început evacuarea a 30 de gherete de pe trotuarul din strada Armenească, de la intrarea în Piața Centrală din Chișinău. Potrivit responsabililor de la Primărie, agentul economic care deține gheretele ar avea contractul de arendă funciară expirat. 

Acesta fusese somat în repetate rânduri să îşi evacueze unitățile de comerț, dar a refuzat să se conformeze solicitărilor autorităților.

Lucrările de evacuare le face Pretura Centru, care îşi rezervă dreptul de a-l acționa în instanță de judecată pe agentul economic, pentru a recupera cheltuielile de evacuare.

După evacuarea gheretelor, pe acest tronson de stradă vor fi amenajate locuri de parcare.

O porțiune de trotuar, din  perimetrul unde sunt amplasate gheretele a fost privatizat anterior de la Piaţa Centrală și este delimitat, prin cuie metalice bătute în asfalt de-a lungul trotuarului.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram