/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Caz tragic la Sângerei. Un bărbat dat dispărut, găsit înecat într-un iaz

missing
02 iulie 2020, ora 17:09

Cadavrul unui bărbat în vârstă de 56 de ani a fost recuperat de către salvatori azi, 2 iulie, din apele iazului Gudoc, raionul Sângerei, după ce a fost dat dispărut în această dimineață.

Polițiștii au fost alertați în jurul orei 08:39. Ajunși la fața locului, aceștia au observat hainele bărbatului lăsate pe malul iazului și au apelat la salvatori. La scurt timp au intervenit două echipaje inclusiv scafandrierii.

După mai multe ore de căutări subacvatice, cadavrul bărbatului a fost depistat la o distanță de 60 de metri de la mal și recuperat de angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Circumstanțele cazului urmează a fi investigate de organele de drept . Potrivit datelor IGSU, de la începutul anului 2020 în bazinele acvatice din țară și-au pierdut viața 27 de persoane, inclusiv trei minori.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram