/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

De ce nu este bine să-ţi laşi mașina în plin soare sau pericolele la care o poți expune pe timp de caniculă

missing
02 iulie 2020, ora 09:20

Temperaturile ridicate de afară şi razele puternice ale soarelui pot afecta vopseaua maşinii tale, motorul, dar şi accesoriile din habitaclu, precum plasticul din bord sau chiar tapiţeria. Mai mult, din cauză că în maşină temperaturile pot deveni extreme, chiar şi până la 80-90 de grade Celsius, trebuie să ştim cum să răcorim interiorul pentru a putea circula confortabil.

În acest articol vei afla de ce nu este bine să-ţi laşi mașina în plin soare sau la ce pericole se poate expune pe timp de caniculă, în contextul în care din această după amiază intră în vigoare un Cod Galben de caniculă, valabil până luni, 6 iulie, inclusiv.

Meteorologii anunţă că predominant, în toate raioanele Republicii Moldova, temperatura maximă a aerului va atinge valori de 33-35°C, cerul fiind senin practic peste tot, unde mai pui că cifrele pot fi duble sau mai mari în bătaia directă a razelor soarelui. Vezi toate recomandările în articolul complet de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram