Emisiile de dioxid de carbon, provenite de la mașinile noi din Europa, au crescut pentru un al treilea an consecutiv în 2019, arată datele provizorii ale Agenției de Mediu a Uniunii Europene (EEA). În acest sens concluzia este simplă: producătorii de automobile continuă să întârzie tot mai mult în atingerea obiectivelor climatice viitoare ale spaţiului european.

Comisia Europeană a declarat că producătorii de automobile trebuie să reducă semnificativ emisiile sau riscă să se confrunte cu obiective/sancţiuni mai dure, care vor intra în vigoare în acest an.

“Producătorii vor trebui să îmbunătățească eficiența combustibilului flotei lor și să accelereze lansarea pe piaţă a vehiculelor cu emisii zero și a celor cu emisii reduse”, se arată în declaraţia instituţiei. Citeşte articolul complet pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!