Premieră de la Suzuki, una europeană şi cu adevărat neaşteptată! Niponii au decis să-şi încerce norocul într-o nouă ligă, dar şi într-un nou segment de maşini cu noul SUV Across!

Şi da, poate aţi observat că seamănă izbitor cu un automobil care există deja pe piaţă – noua generaţie Toyota RAV4. Este adevărat, noul Across nu este vreo copie ilegală a sa, ci este făcut pe baza modelului popular deja şi în Moldova, conform prevederilor unui parteneriat încheiat între Toyota şi Suzuki încă în 2017.

De ce am notat că este o premieră (ne)aşteptată? Asta pentru că în primul rând puţini s-au aşteptat ca Suzuki să meargă la o astfel de decizie, de a lansa o maşină de talie ceva mai premium, unde mai pui că este şi plug-in hybrid! Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!