/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Premieră europeană (ne)aşteptată: Noul Suzuki Across – primul SUV plug-in hybrid al mărcii

02 iulie 2020, ora 07:58

Premieră de la Suzuki, una europeană şi cu adevărat neaşteptată! Niponii au decis să-şi încerce norocul într-o nouă ligă, dar şi într-un nou segment de maşini cu noul SUV Across!

Şi da, poate aţi observat că seamănă izbitor cu un automobil care există deja pe piaţă – noua generaţie Toyota RAV4. Este adevărat, noul Across nu este vreo copie ilegală a sa, ci este făcut pe baza modelului popular deja şi în Moldova, conform prevederilor unui parteneriat încheiat între Toyota şi Suzuki încă în 2017.

De ce am notat că este o premieră (ne)aşteptată? Asta pentru că în primul rând puţini s-au aşteptat ca Suzuki să meargă la o astfel de decizie, de a lansa o maşină de talie ceva mai premium, unde mai pui că este şi plug-in hybrid! Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram