Război în Ucraina, ziua 85: Filmare de la Azovstal, risc de default al Rusiei și ajutor uriaș de 40 de miliarde din SUA

politic

Pro Moldova și Platforma DA, la consultări privind demiterea Guvernului Chicu. Slusari: „Cu Andrian Candu nu ne-am întâlnit”

02 iulie 2020, ora 16:48
Distribuie:

Pro Moldova și reprezentanții Platformei Demnitate și Adevăr au avut o rundă de consultări privind demiterea Guvernului Chicu. Anunțul a fost făcut de către reprezentanții Pro Moldova, printr-un comunicat de presă.

Contactat de TV8, vicepreședintele Platformei Demnitate și Adevăr, Alexandru Slusari ne-a declarat că: „Noi am făcut anunț astăzi la conferință de presă și am chemat toți deputații, în afara celor de la Partidul Șor, să discutam. Am avut consultări pe problema asumării și demisiei Guvernului cu reprezentanții PAS, PD și Pro Moldova. Au fost discuții despre alt Guvern în contextul ofertei Platformei DA. În special menționez, cu Andrian Candu nu ne-am întâlnit.

Deputații au menționat necesitatea examinării proiectelor așteptate de cetățeni, reclamând substituirea de către actuala majoritate a temelor vitale cu cele care vin în Parlament la indicația lui Igor Dodon exclusiv pentru a-i asigura un nou mandat la președinție.

Părțile au abordat problema incompetenței probate a actualului executiv și au agreat necesitatea învestirii unui Guvern anti-criză”, se arată în comunicatul emis de Pro Moldova.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram