/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Start de producţie pentru BMW Seria 4 Coupe la Dingolfing, alături de alte patru modele noi

missing
02 iulie 2020, ora 15:48

Pasul făcut în luna lui cuptor a marcat startul producţiei concomitente a cinci automobile noi de marcă BMW! Noile BMW Seria 4 CoupeBMW Seria 5 Sedan faceliftBMW M5 faceliftBMW Seria 5 Touring facelift şi BMW Seria 6 Gran Turismo facelift au început deja să părăsească liniile fabricii din Bavaria.

Prima noutate: BMW Seria 4 Coupe, care continuă tradiţia coupeului sportiv la uzina BMW din Bavaria Inferioară prin caracterul său individual şi sportiv. În acelaşi timp, modelele revizuite ale BMW Seria 5 Sedan, inclusiv BMW M5, dar şi BMW Seria 5 Touring ies de pe linia de asamblare şi oferă, pe lângă designul rafinat tehnologie mild hybrid 48V pentru toate versiunile cu motoare cu patru şi şase cilindri, dar şi mai multe versiuni plug-in hybrid.

Acest lucru asigură performanţe mai bune cu un consum mai mic şi, în acelaşi timp, un confort al condusului sporit. De acest lucru beneficiază şi noul BMW Seria 6 Gran Turismo facelift, un model versatil, care îmbină caracterul practic cu un design. Află mai multe, vezi cum se produce noul Seria 4, dar şi cât costă toate maşinile în Moldova, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram