Pasul făcut în luna lui cuptor a marcat startul producţiei concomitente a cinci automobile noi de marcă BMW! Noile BMW Seria 4 CoupeBMW Seria 5 Sedan faceliftBMW M5 faceliftBMW Seria 5 Touring facelift şi BMW Seria 6 Gran Turismo facelift au început deja să părăsească liniile fabricii din Bavaria.

Prima noutate: BMW Seria 4 Coupe, care continuă tradiţia coupeului sportiv la uzina BMW din Bavaria Inferioară prin caracterul său individual şi sportiv. În acelaşi timp, modelele revizuite ale BMW Seria 5 Sedan, inclusiv BMW M5, dar şi BMW Seria 5 Touring ies de pe linia de asamblare şi oferă, pe lângă designul rafinat tehnologie mild hybrid 48V pentru toate versiunile cu motoare cu patru şi şase cilindri, dar şi mai multe versiuni plug-in hybrid.

Acest lucru asigură performanţe mai bune cu un consum mai mic şi, în acelaşi timp, un confort al condusului sporit. De acest lucru beneficiază şi noul BMW Seria 6 Gran Turismo facelift, un model versatil, care îmbină caracterul practic cu un design. Află mai multe, vezi cum se produce noul Seria 4, dar şi cât costă toate maşinile în Moldova, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!