A introdus în țară prin regiunea transnistreană 60 de mii de țigarete din Ucraina. Un bărbat, documentat de vameși

03 iulie 2020, ora 18:36

Un bărbat în vârstă de 47 de ani este documentat de vameși pentru că a introdus în țară, prin regiunea transnistreană, zeci de mii de țigarete din Ucraina. Astfel, individul a ocolit punctele de control interne. 

Totul a ieșit la iveală după ce bărbatul a fost stopat pe traseul Chișinău-Bălți. El se afla la volanul unui „Mercedes E-Class”. În cadrul controlului vizual al compartimentului marfar, vameșii au depistat mai multe cutii pline cu pachete de țigări, fiind ridicate 60 de mii de țigarete marca „Ashima”, fără timbre de acciz și fără acte de proveniență. Conform inscripțiilor de pe ambalaje, acestea ar proveni din Ucraina.

Bunurile au fost ridicate în vederea confiscării, mijlocul de transport – indisponibilizat, iar șoferul este documentat pentru trafic ilicit cu produse din tutun.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram