/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

BMW a inaugurat centrul pentru producţia de sisteme eDrive 5 gen. Se confirmă pregătirea unui Seria 7 electric

missing
03 iulie 2020, ora 10:26

BMW Group îşi intensifică lansare mobilităţii electrice. Acum câteva ore, în ziua de 2 iulie 2020, la cea mai mare locaţie europeană de producţie de la Dingolfing, compania a inaugurat Centrul de Competenţă pentru Producţia de E-Drive. După ce a produs componente pentru sisteme de propulsie electrice la Dingolfing din 2013, BMW Group îşi extinde acum capacitatea semnificativ.

Premierul landului Bavaria, Markus Söder, dar şi preşedintele Consiliului de Administraţie al BMW AG, Oliver Zipse, au lansat în mod simbolic producţia noului BMW eDrive integrat, care combină motorul electric, transmisia şi electronica de putere într-o casetă centrală.

Noua generaţie BMW eDrive va fi utilizată în premieră la noul BMW iX3, care va intra în producţie în China la sfârşitul verii. Află mai multe detalii despre ce va face acest centru şi vezi cum se produc deja componentele, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram