BMW Group îşi intensifică lansare mobilităţii electrice. Acum câteva ore, în ziua de 2 iulie 2020, la cea mai mare locaţie europeană de producţie de la Dingolfing, compania a inaugurat Centrul de Competenţă pentru Producţia de E-Drive. După ce a produs componente pentru sisteme de propulsie electrice la Dingolfing din 2013, BMW Group îşi extinde acum capacitatea semnificativ.

Premierul landului Bavaria, Markus Söder, dar şi preşedintele Consiliului de Administraţie al BMW AG, Oliver Zipse, au lansat în mod simbolic producţia noului BMW eDrive integrat, care combină motorul electric, transmisia şi electronica de putere într-o casetă centrală.

Noua generaţie BMW eDrive va fi utilizată în premieră la noul BMW iX3, care va intra în producţie în China la sfârşitul verii. Află mai multe detalii despre ce va face acest centru şi vezi cum se produc deja componentele, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!