/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, vizita lui Putin și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/FOTO/ Ceban anunță că în preajma Pieței Centrale va fi construită o parcare

missing
03 iulie 2020, ora 15:39

Primarul Capitalei spune că în locul celor 30 de gherete evacuate de pe trotuarul din str. Armenească, din preajma Pieței Centrale, va fi construită o parcare autor. Despre acest lucru Ion Ceban a anunțat pe pagina sa de Facebook.

„Urmează ca şi fundaţiile de beton să fie evacuate, iar în acel loc să fie amenajată o parcare auto, pentru persoanele care vin să facă cumpărături la piaţă”, a scris Ceban.

Potrivit lui, în prezent, se lucrează la definitivarea conceptului de modernizare a Pieții Centrale, dar și se identifică posibile surse de finanțare a lucrărilor necesare pentru modernizare. „Acestea pot fi din surse de creditare, surse proprii și cu implicarea agenților economici din piață”, a precizat Ceban.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram