/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Guvernul francez, condus de Edouard Philippe, a demisionat! Emmanuel Macron a numit un nou premier

missing
03 iulie 2020, ora 17:22

Premierul francez Edouard Philippe a înaintat preşedintelui Emmanuel Macron, vineri, 3 iulie, demisia guvernului său. Asta în condițiile în care de câteva zile erau așteptate remanieri. Președintele Franței, Emmanuel Macron a numit un nou premier, pe Jean Castex – un politician de centru-dreapta.

Componența noului guvern ar trebui să fie cunoscută până miercuri, atunci când va avea loc viitoarea ședință a Executivului. În același timp, Consiliul de Miniștri, care era programat vineri dimineață, nu a mai avut loc. Toată activitatea ministerială a fost imediat oprită. În cadrul Adunării, unde a fost examinat al treilea proiect de buget revizuit, ședința a fost suspendată, transmit jurnaliștii francezi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram