/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

În atenția șoferilor ce conduc mașini de mare tonaj. Ce amendă riscați în cazul în care circulați pe vreme de caniculă

missing
03 iulie 2020, ora 17:03

Șoferii care conduc mașini cu o greutate mai mare de 20 de tone pe drumurile publice semnalizate cu indicatoarele de interzicere atunci când temperaturile depășesc 30 de grade celsius riscă o amendă de 4 500 de lei.  

Restricţiile de circulație nu vizează transportul de călători, maşinile care transportă produse alimentare, materiale pentru prevenirea sau lichidarea situaților excepționale. Scopul interdicţiei este de a preveni deteriorarea drumurilor cu îmbrăcăminte rutieră din beton asfaltic.

Polițiștii îndeamnă conducătorii auto să se deplaseze seara și pe timp de noapte, când temperaturile scad. Ținând cont de faptul că noaptea se conduce mai greu, din cauza vizibilității reduse, fiecare șofer trebuie să aibă alături un coleg care să îl înlocuiască, pentru a se putea odihni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram