/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

În cautare unui telefon nou? Cele mai noi smartphone-uri din Moldova, Huawei P40 și Huawei P40 Lite, te așteaptă să le descoperi!

missing
03 iulie 2020, ora 11:00

Data de 22 iunie trebuie să fie marcată corespunzător în calendar. Știi de ce? Huawei Consumer Business Group România a anunțat lansarea oficială a telefoanelor Huawei P40 Series pe piața din Republica Moldova. Vârful de gamă Huawei P40 Pro, alături de variantele mai accesibile din serie – Huawei P40 lite și Huawei P40 lite E – sunt disponibile cu oferte speciale de lansare la partenerii autorizați ai HUAWEI. 

În timp ce primul se remarcă printr-un design de ultimă oră și camere foto revoluționare, celelalte două te vor cuceri prin culori impresionante, camere foto performante și un raport calitate-preț foarte bun. Mai jos, află mai multe despre fiecare și, mai ales, cu ce cadou te vei alege, dacă vei decide să achiziționezi un telefon nou-nouț.

Huawei P40 Pro nu poate trece neobservat

Huawei P40 Pro este echipat cu un ecran HUAWEI Quad-curve Overflow, cu o margine semi-rotunjită pe toate cele patru părți. Inspirat de frumusețea și forma unei ape curgătoare, ecranul Quad-Curve Overflow este creat pentru a dizolva barierele imaginii pe fiecare margine. În plus, datorită ratei de reîmprospătare de 90 Hz, vă veți bucura de vizualizarea imersivă pe tot ecranul fluid. Cadrul de montare plasat pe mijloc și colțurile rotunde de protecție îmbunătățesc senzația armonioasă pentru ochi și mâini.

În ceea ce privește nuanțele disponibile, poți alege dintre următoarele variante, inspirate din natură: Ice White, Black și Silver Frost.

Acum că ai aflat cum arată, să vedem și de ce este considerat telefonul cu cele mai bune camere foto de pe piață.

Cu sistemul de camere foto Leica Ultra Vision, poți să fii cât de creativ vrei

Încorporat în Huawei P40 Pro, sistemul avansat de camere Leica Ultra Vision este disponibil în configurații cu cameră triplă și cameră cvadruplă. Aduce o evoluție a camerei cvadruple Leica, cu o cameră cinematografică supersensibilă mai puternică și o cameră 3D cu senzor de profunzime pentru a suporta zoom-ul supersensibil de până la 50x.

Pentru prima dată, Huawei P40 Pro include senzorul RYYB, special conceput pentru a capta mai multă lumină și pentru a oferi o calitate mai bună a fotografiilor cu zoom. Telefonul dispune de o cameră pentru selfie-uri de 32 MP, de o cameră cinematografică supersensibilă de 40 MP și de o cameră IR Depth care suportă autofocus și simulare bokeh pentru a oferi aceleași efecte de portret excepționale și funcția de deblocare facială IR, care asigură o funcționalitate rapidă a dispozitivului, indiferent de condiţiile de iluminare ambientală.

Huawei P40 Pro rulează Android și sistemul de operare EMUI 10.1, care vine echipat cu funcții revoluționare. De exemplu, Huawei Share facilitează transferul de fișiere de mare viteză între smartphone și alte dispozitive, precum tabletele sau laptop-urile. Cu ajutorul acestei funcții, consumatorii pot transmite muzică către un difuzor inteligent, pot folosi funcția de oglindire a ecranului și se pot conecta la Wi-Fi atingând dispozitivul cu care vor să conecteze telefonul.

Noul Huawei P40 lite aduce mai multă distracție în viața ta

În primul rând, trebuie să știi că Huawei P40 lite are o baterie mare și un chipset puternic Kirin 810 care îmbunătățește experiența de utilizare și vine ca o alegere ideală pentru tinerii consumatori care își doresc o experiență de utilizator unică, în ceea ce privește fotografia, experiența vizuală pentru gaming și nu numai.

Partea din spate a modelului Huawei P40 lite prezintă culori uimitoare, accentuate de aspectele metalice de pe stratul protector: Sakura Pink, Midnight Black sau Crush Green. Curbat pe cele patru părți, dispozitivul este compact și confortabil de ținut în palmă. Smartphone-ul utilizează un buton de pornire inovator cu amprentă poziționat lateral, care se deblochează mai rapid, cu o rată de succes mai mare.

Huawei P40 lite este dotat cu un sistem de patru camere, cu poziționare unică și avangardistă pe spatele telefonului. Camera principală de 48 MP suportă cea mai recentă tehnologie de compoziție multi-cadru de la HUAWEI, capabilă să surprindă culori uimitoare prin îmbinarea mai multor fotografii realizate succesiv. Obiectivul cu unghi ultra larg de 8 MP oferă un câmp de vizualizare de 120° pentru ca utilizatorii să poată realiza fotografii mai cuprinzătoare, smartphone-ul fiind ideal pentru peisaje, arhitectură și fotografii de grup.

Împreună cu programarea AI la nivel de sistem, procesorul octa-core și unitatea de procesare grafică Mali-G52 MP6 au o capacitate de calcul puternică și sunt excelente la procesarea detaliilor grafice. Astfel, Huawei P40 lite le oferă utilizatorilor o experiență de gaming completă.

Pe lângă prețul accesibil, Huawei P40 lite E transformă experiența de vizionare și sesiunile de gaming într-o plăcere

Huawei P40 lite E este echipat cu un sistem de trei camere foto care include o cameră principală de 48MP, special concepută pentru a surprinde cele mai importante momente și vine cu o serie de actualizări, ceea ce îl poziționează drept cea mai inspirată alegere pentru cei care sunt în căutarea unui smartphone calitativ, la un preț convenabil.

Oferă o configurație de cameră triplă, care include o cameră principală de 48MP cu un obiectiv cu diafragmă largă f/1,8 pentru fotografii de înaltă rezoluție, un obiectiv cu unghi ultra-larg de 8MP cu câmp de vizualizare de 120° pentru fotografii tip peisaj, fotografii de grup sau videoclipuri cu unghi larg și o cameră de 2MP cu senzor de profunzime pentru a surprinde chiar și cele mai fine detalii, esențiale pentru realizarea unui portret impresionant.

P40 lite E rulează pe un sistem EMUI 9.1 inteligent și ușor de utilizat cu Kirin 710F, oferind o experiență fluidă în aplicațiile de productivitate și divertisment. Smartphone-ul include și optimizări la nivel de sistem, cum ar fi Extendable Read-Only File System (EROFS) și tehnologia Full Scene Acceleration, pentru o performanță mai bună a sistemului, memoriei și aplicațiilor. Cu o baterie mare de 4000mAh și tehnologia AI HUAWEI de economisire a energiei, smartphone-ul oferă o autonomie mare a bateriei, ideală pentru cei care sunt mereu în mișcare și care vor să uite de grija bateriei descărcate în momentele importante.

Persoanlizează-ți noul telefon cu aplicațiile preferate, disponibile în Huawei AppGallery!

Important! Huawei AppGallery, magazinul propriu de aplicații al HUAWEI, vine preinstalat pe noile telefoane. Acesta cuprinde zeci de mii de aplicații internaționale de top. Cele mai tari jocuri ale momentului, precum Game of Thrones, Fortnite sau Lords Mobile pot fi instalate și explorate în voie de pe Huawei P40 Series, fără grija notificărilor de baterie.

Acum e momentul să afli și care este cadoul pe care îl primești la achiziționarea unuia dintre cele trei modele. Pentru aproximativ două luni, în funcție de disponibilitatea stocului, la achiziționarea unui Huawei P40 Pro, utilizatorii primesc gratuit o pereche de căști wireless Huawei FreeBuds 3. În același timp, la achiziționarea unui smartphone Huawei P40 lite, utilizatorii primesc o pereche de căști Huawei FreeLace, respectiv o brățară de fitness Huawei Band 4e în momentul achiziționării unui Huawei P40 lite E.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram