A doua premieră introdusă de compania Dodge acum câteva ore, pe lângă noul Durango SRT Hellcat, este noul Challenger SRT Super Stock. Producătorul declară că maşina din imagini este cel mai rapid şi puternic muscle car de serie!

Automobilul în cauză poate fi catalogat drept un Challenger SRT Demon deforsat, deşi are mai puţine modificări decât maşina construită în ediţie limitată pentru drag racing şi prezentată acum câţiva ani. Mai exact este o variantă de performanţă a modelului stradal Dodge Challenger SRT Hellcat Redeye.

În conformitate cu standardul asociației americane NHRA, care organizează curse de drag, maşini atribuite clasei Super Stock semnifică unele construite pe baza celor de serie, stradale, însă având îmbunătățiri tehnice semnificative. Află mai multe, dar şi ce caracteristici dinamice poate prezenta, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!