/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

„Sandoz Pharmaceutical” și „Dita EstFarm SRL” au donat un lot de 40 de mii de comprimate, pentru tratamentul pacienților cu COVID-19

missing
03 iulie 2020, ora 12:59

De aproape 4 luni ne luptăm cu pandemia cauzată de noul Coronavirus. În contextul situației epidemiologice din țară, Sandoz Pharmaceutical d.d. împreună cu compania Dita EstFarm SRL își exprimă solidaritatea față de eforturile pe care le întreprind instituțiile responsabile, pentru a limita extinderea epidemiei de COVID-19. 

În semn de susținere și pentru a contribui la aceste eforturi comune, compania Sandoz Pharmaceutical d.d. în colaborare cu Dita EstFarm SRL – partenerul Sandoz pe piața din Republica Moldova  a oferit  un lot de 40 mii comprimate, medicamente produse în SUA, incluse în protocolul național de tratament al pacienților infectați cu COVID-19 Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Anterior, Dita EstFarm și Farmacia Familiei au donat  peste 100 de mii de măști de unică folosință și medicamente instituțiilor care se află în prima linie de luptă împotriva  infecției cu Coronavirusul de tip nou – Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Inspectoratului General al Poliției și Primăriei Municipiului Chișinău.

Dita Estfarm – distribuitor naţional Nr. 1 pe piaţa farmaceutică din Republica Moldova. Dita EstFarm este o companie orientată PRO-CALITATE, funcţionând conform regulilor de bună practică de distribuţie (GDP) şi normelor ISO 9001:2008. Compania prestează spectrul complet de servicii de distribuție, marketing și promovare, regulatory si farmacovigilență, posedând toată infrastructura necesară și personal calificat pentru un astfel de gen de activitate. Dita EstFarm  deţine şi cel mai mare lanţ de farmacii “Farmacia Familiei”, cu peste 180 de farmacii la nivel naţional.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram