/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Slusari, după ce Gațcan a apărut într-un video nou: „Suntem obosiți de serialul „Santa Gațcan”

03 iulie 2020, ora 11:48

„Noi suntem obosiți un pic de acest serial „Santa Gațcan”. Cu o astfel de reacție a venit deputatul Platformei Demnitate și Adevăr Alexandru Slusari după ce ieri, 2 iulie, parlamnetarul Ștefan Gațcan a apărut într-un video nou. 

„Noi suntem obosiți un pic de acest serial „Santa Gațcan”, cu plecări, ieșiri, cu cereri. Mi se pare că cei de la Igor Dodon, care ieri au difuzat acest video, nici nu s-au gândit că aduc mai multe suspiciuni și fac o prostie după alta. Ceea ce eu văd trece deja orice limită”, a declarat Alexandru Slusari.

„Faptul că ochii lui erau insticleniți era evident că nu vorbește liber. Din punctul nostru de vedere acest spectacol poate fi finalizat prin două metode: sau se expune Procuratura, cu probe credibile, sau să vină domnul Gațcan în Parlament și liber să spună ce s-a întâmplat. În caz contrar, insist că dânsul este forțat și bătut”, a spus vicepreședintele Parlamentului.

Vezi și:

„Este chestiunea celor din PSRM”. Cum comentează Filip „episodul” Gațcan

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram