„Noi suntem obosiți un pic de acest serial „Santa Gațcan”. Cu o astfel de reacție a venit deputatul Platformei Demnitate și Adevăr Alexandru Slusari după ce ieri, 2 iulie, parlamnetarul Ștefan Gațcan a apărut într-un video nou. 

„Noi suntem obosiți un pic de acest serial „Santa Gațcan”, cu plecări, ieșiri, cu cereri. Mi se pare că cei de la Igor Dodon, care ieri au difuzat acest video, nici nu s-au gândit că aduc mai multe suspiciuni și fac o prostie după alta. Ceea ce eu văd trece deja orice limită”, a declarat Alexandru Slusari.

„Faptul că ochii lui erau insticleniți era evident că nu vorbește liber. Din punctul nostru de vedere acest spectacol poate fi finalizat prin două metode: sau se expune Procuratura, cu probe credibile, sau să vină domnul Gațcan în Parlament și liber să spună ce s-a întâmplat. În caz contrar, insist că dânsul este forțat și bătut”, a spus vicepreședintele Parlamentului.

Vezi și:

„Este chestiunea celor din PSRM”. Cum comentează Filip „episodul” Gațcan

 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!