Dragi prieteni, AutoBlog.MD revine la reportajele în care vorbim despre automobilele care nu se mai află pe linia de asamblare. Dar nu la oricare dintre ele, dar la cele la care visam când le vedeam trecând pe stradă, cele care ne dădeau o doză bună de emoții și pe care mereu le petreceam cu privirea.

În acest reportaj, după cum deja cunoașteți, o să vă vorbesc despre coupeul construit de Mercedes-Benz pe baza legendarului S-Class W140. Este vorba despre un CL 420 în caroserie C140 produs în anul 1998.

Exemplarul dat a fost bine păstrat de vechiul proprietar – a fost revopsit, interiorul retapițat, s-a instalat un sistem audio performant și respectiv a fost îmbunătățită antifonarea. Citeşte articolul mai departe şi vezi o galerie foto cu maşina în detalii, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!