Război în Ucraina, ziua 126: Schimb de prizonieri și summit NATO cu participarea lui Zelenski. Bloc atacat la Nikolaev

politic

/VIDEO/ Igor Grosu: „Guvernul Dodon caută pretexte pentru a-și da demisia”

03 iulie 2020, ora 22:21
Distribuie:

Deputatul fracțiunii Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) Igor Grosu crede că Guvernul Chicu insistă pe asumarea de răspundere pentru acel pachet de legi, votat zilele trecute în ședința Cabinetului de Miniștri, doar pentru că vrea să provoace intenționat căderea Executivului. 

„Guvernul Dodon caută pretexte pentru a-și da demisia, simplu. Deci, ei vor să impingă toată această aventură cu asumarea, deși toată lumea le spne că „noi o să votăm lucrurile bune”. Vor să o împingă până la limită și sub acest pretext să spună că am făcut tot ce am putut și a găsit un motiv să-și dea rușinos demisia, după ce a adus țara asta într-o criză economică, pandemică și politică. Alte explicații eu nu am”, a zis deputatul, la emisiunea „Întreabă Ghețu” de la tv8.

Zilele trecute, Guvernul și-a asumat răspundere în fața Parlamentului pentru un pachet de legi, care prevăd inclusiv majorări de salarii pentru medici și alte măsuri sociale. În ultimele două zile, Parlamentul a încercat să se întrunească în ședință pentru a aproba sau respinge asumarea de răspundere, dar ședința nu a avut loc din lipsă de cvorum. O nouă ședință est planificată pentru ziua de luni, 6 iulie.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram