/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ O nouă intervenție SMURD. Un bărbat a fost transportat de la Iași la Chișinău

03 iulie 2020, ora 15:41

Un bărbat de 56 de ani a fost adus de un echipaj SMURD din România, în Republica Moldova, după ce a suferit un ictus cerebral în orașul Iași. 

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), pacientul a fost preluat în dimineața zilei de azi de medicii și paramedicii SMURD Moldova de la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași.

Pe parcursul transportării persoana, fiind în stare stabilă, a fost monitorizată constant de echipajul SMURD pentru a evita alte complicații.

În după amiaza zilei, bărbatul a fost adus în siguranță cu ambulanța de terapie intensivă la Institutul de Neurologie și Neurochirurgie din municipiul Chișinău pentru ulterioare îngrijiri medicale.

De la începutul anului, aceasta este a șaptea misiune transfrontalieră terestră SMURD pentru cetățenii țării noastre.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram