auto

Cum ar putea arăta la interior noile generaţii de maşini BMW. Un răspuns îl oferă un prototip de teste

04 iulie 2020, ora 15:02
Distribuie:

În prezent, designul interior al automobilelor BMW, practic al tuturor, este unificat, aceasta fiind o practică folosită de aproape toţi jucătorii de pe piaţă pentru a mai reduce din costuri, însă o dată cu noile generaţii de maşini bavareze se vor schimba şi formele interioare.

O “tonalitate” va fi dată de noua generaţie BMW Seria 2 Active Tourer.

Dintr-o serie de imagini spion realizate în timpul testelor câtorva prototipuri ale modelului, se poate observa că planşa sa de bord este compusă în mare parte din două monitoare de dimensiuni impunătoare, aşezate în stilul celor văzute pe modele Mercedes-Benz, însă sub un anumit unghi şi din câte se pare fiind şi curbate! Noul BMW iNEXT va avea o soluţie similară! Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD şi vezi interiorul prototipului maşinii, pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram