auto

Drag race: Noul Porsche Taycan Turbo S vs noul Porsche 911 Turbo S

04 iulie 2020, ora 14:56
Distribuie:

Este una dintre cele mai aşteptate întreceri ale anului şi iată că s-a întâmplat! Băieţii de la Carwow au reuşit să alinieze pe pista unui aerodrom noile Porsche Taycan Turbo S şi Porsche 911 Turbo S!

Întrecerea a fost organizată inclusiv cu scopul de a vedea care putere va domina drumurile în viitorul apropiat, încă o bună perioadă de timp: cea provenită de la motoare electrice sau de la motoare cu combustie internă?

În mod tradiţional s-au testat performanţele maşinilor cu start de pe loc (inclusiv cu sistem Launch Control inclus), din mers de la o viteză de 80 km/h şi distanţa de frânare (mecanismele de frânare propriu-zise) de la o viteză de 112.65 km/h. Află caracteristicile maşinilor şi vezi cum au avut loc excerciţiile, pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram