/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

/FOTO. VIDEO/ Cum au fost salvate două animale găsite într-o carieră din Edineț. Imagini de la fața locului

missing
04 iulie 2020, ora 13:28

Două capre au fost salvate de către angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), după ce au fost date dispărute, iar ulterior găsite într-o carieră de piatră din localitatea Fetești, raionul Edineț, ieri, 3 iulie.

Apelul la 112 a fost recepționat la ora 13:36. O persoană a spus că un cioban și-a pierdut două capre cu două zile în urmă, iar în după amiaza zilei de ieri, animalele au fost depistate prăbușite într-o carieră de piatră.

Ajunși la fața locului, salvatorii au stabilit că animalele se aflau într-o groapă pe teritoriul unei cariere de piatră cu adâncime aproximativ de 20 de metri. În timp de 40 de minute angajații IGSU au reușit extragerea caprelor utilizând echipament specializat.

Animalele au rămas nevătămate și au fost predate ciobanului. Potrivit IGSU, de la începutul anului 2020 salvatorii au intervenit în 186 cazuri pentru salvarea animalelor.

Foto: Facebook/ IGSU

Foto: Facebook/ IGSU

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram