auto

Noua Skoda Octavia RS – acum şi cu motor pe benzină sau motorină

04 iulie 2020, ora 17:35
Distribuie:

Skoda a organizat acum câteva ore prezentarea familiei complete de modele Octavia, inclusiv a noilor Octavia RS şi Scout, după ce anterior ne-a comunicat informaţiile de bază despre maşini. Producătorul a dezvăluit acum oficial încă două motorizări alternative pentru modelul sportiv, fiind iniţial lansat într-una plug-in hybrid.

Astfel, se adevereşte informaţia dintr-o sursă neoficială care a făcut publice detaliile despre motorizările alternative pentru Octavia RS încă din februarie!

Aşadar, a patra generație Octavia RS devine disponibilă pentru prima dată cu trei opţiuni de motorizare, toate adaptate pentru a corespunde normei Euro 6d, putând fi montate în maşini cu ambele tipuri de caroserie (liftback sau combi). Citeşte articolul complet pentru a afla şi caracteristicile dinamice ale automobilelor, pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram