Skoda a organizat acum câteva ore prezentarea familiei complete de modele Octavia, inclusiv a noilor Octavia RS şi Scout, după ce anterior ne-a comunicat informaţiile de bază despre maşini. Producătorul a dezvăluit acum oficial încă două motorizări alternative pentru modelul sportiv, fiind iniţial lansat într-una plug-in hybrid.

Astfel, se adevereşte informaţia dintr-o sursă neoficială care a făcut publice detaliile despre motorizările alternative pentru Octavia RS încă din februarie!

Aşadar, a patra generație Octavia RS devine disponibilă pentru prima dată cu trei opţiuni de motorizare, toate adaptate pentru a corespunde normei Euro 6d, putând fi montate în maşini cu ambele tipuri de caroserie (liftback sau combi). Citeşte articolul complet pentru a afla şi caracteristicile dinamice ale automobilelor, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!