Noua generație Skoda Octavia s-a prezentat acum câteva ore complet şi într-o versiune Scout, alături de noua Octavia RS, după ce primele informaţii ne-au fost oferite de producător în ziua de 10 iunie. Am actualizat articolul în cauză cu toate detaliile disponibile, inclusiv noi materiale foto/video.

Povestea de succes a acestei variante a modelului în caroserie Combi, care oferă mai multe detalii robuste, un fler de off-road, o gardă la sol mărită şi sistem de tracţiune integrală, a început în 2007 și acum este gata să scrie un nou capitol.

În plus față de designul său emotiv, break-ul multifuncţional oferă chiar mai mult spațiu decât predecesorul său și este disponibil acum pentru prima dată şi cu tracţiune faţă doar, asta fiind o opţiune! Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!