/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

17 ucraineni s-au pornit în Grecia, dar nu li s-a permis să intre pe teritoriul țării europene

missing
05 iulie 2020, ora 19:02

17 turiști ucraineni s-au pornit în Grecia, dar, ajunși la aeroportul din Atena, capitala Greciei, nu li s-a permis să intre pe teritoriul țării, din cauza interdicțiilor pandemice, scrie Rbk.ua.

Potrivit sursei citate, cazul este în vizorul Consulatului ucrainean din Atena.

Reprezentanții Ministerului ucrainean de Externe îi îndeamnă pe cetățenii ucraineni să nu pornească la drum, atât timp cât nu au confirmare oficială a permisiunii accesului pe teritoriul statului spre care merg.

De pe 1 iulie, Uniunea Europeană și-a redeschis frontierele pentru cetățenii unui număr limitat de țări. Ucraina, la fel ca și Republica Moldova, de fapt, nu este în acea listă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram