/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ Ploaia de astă noapte a inundat mai multe subsoluri din Chișinău și suburbii

missing
05 iulie 2020, ora 10:39

Ploaia puternică de noaptea trecută umplut cu apă mai multe subsoluri ale locuințelor din Chișinău, suburbii și localități din alte raioane din centrul țării. Locatarii au avut nevoie de intervenția salvatorilor, pentru a pompa apa. 

În Durlești, subsolul unei locuințe de pe strada Tudor Vladimirescu a fost inundat, iar în orașul Codru, trei blocuri locative de pe strada Sfântul Nicolae au fost umplute cu apă, în urma precipitațiilor.

Și în Chișinău au fost inundate subsolurile a două blocuri locative, unul, de pe strada Zelinski 5/6 și altul, de pe Calea Ieșilor 1A.

Lucrări la pomparea apei din subsoluri și beciuri au fost efectuate și în satul Horești din Ialoveni și în Grătiești, municipiul Chișinău.

De asemenea, pompierii au fost solicitați de urgență pe strada Varnița din municipiul Chișinău, unde un camion de transportarea laptelui a rămas blocat.

Foto: IGSU

Ploi abundente au fost înregistrate în localități din raioanele Hâncești, Comrat și Anenii Noi.

Comisiile pentru Situații Excepționale urmează să estimeze prejudiciile înregistrate în urma precipitațiilor abundente.

Pentru ziua de azi, serviciul meteo prognozeză ploi în partea de nord a țării.

Foto: IGSU

Vezi și:

/FOTO/ Un taxi a ajuns azi-dimineață într-o groapă din mijlocul drumului. Se întâmpla pe o stradă din centrul Chișinăului

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram