/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, vizita lui Putin și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Incident tragic, pe un șantier din Rusia! Patru muncitori au murit, după prăbușirea tavanului construcției la care lucrau

missing
05 iulie 2020, ora 14:00

Patru muncitori de pe un șantier din orașul Zuevka, din regiunea Kirov, Federația Rusă, au murit, după ce peste ei s-a prăbușit tavanul construcției la care aceștia lucrau. Un alt muncitor a fost strivit, dar a rămas în viață, totuși starea lui de sănătate este gravă. 

Toți cei cinci muncitori sunt persoane originare din regiunea Kirov.

Clădirea urmează a fi un centru comercial, scrie o publicație locală Kirov.online. Potrivit proiectului, clădirea va avea un singur nivel și o suprafață de 7,5 mii de metri pătrați.

După cum scrie susra citată, compania care realizează lucrările are permisiunea de aconstrui, totuși, versiunea preliminară a incidentului este că au fost admise încălcări ale normelor și tehnologiilor de construcție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram