Iată şi finalul situaţiei cu un automobil Audi care a fost la un pas de a fi înecat într-un iaz din Mereşeni, raionul Hînceşti, în această dimineaţă.

După ce un martor ocular ne-a expediat imagini despre primii paşi întreprinşi în operaţiunea de salvare, după care am fost martorii sosirii unor “salvatori” care sunt mai capabili în off-road, deşi cu ajutorul loc nu s-a putut face în timpi utili mai nimic, acelaşi cititor ne-a trimis încă o serie de fotografii şi filmuleţe care ne arată cum s-a procedat până la urmă pentru a scoate maşina din încurcătura în care s-a pomenit.

După cum am spus, nicio maşină din cele sosite la faţa locului pentru ajutor nu a putut tracta sedanul negru la mal în următoarele minute după sosire, în siguranţă, nici individual şi nici în tandem. Citeşte continuarea articolului şi vezi mai multe imagini foto/video, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!