/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Un rapper popular anunță că va candida la viitoarele alegeri prezidențiale din SUA. Elon Musk: „Ai toată susținerea mea”

missing
05 iulie 2020, ora 11:07

Rapperul american Kanye West anunță că va candida la viitoarele alegeri prezidențiale din Statele Unite, care urmează să aibă loc în acest an. Anunțul a fost făcut acum câteva ore, pe contul său de Twitter.

„Trebuie să ne respectăm promisiunea făcut Americii, cu încrederea în Dumnezeu, să ne unim viziunile și să ne construim viitorul. Candidez la funcția de președinte al Statelor Unite”, a scris acesta.

Foto: Kanye West; sursa: insider.com

Deocamdată, acesta este unicul anunț făcut de rapper, dar se pare că acesta deja are susținerea antreprenorului Elon Musk, care a scris în comentarii la postarea lui Kanye West: „Ai tot suportul meu”, a scris fondatorul Testa și SpaceX.

Alegerile prezidențiale în SUA sun planificate pentru data de 3 noiembrie 2020. Candidatul ales în această zi va fi al 46-lea preșeidnte al SUA, în cazul în care Donald Trump nu va fi ales pentru un nou mandat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram