/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 755: Sancțiuni UE și tancuri binecuvântate de preoți. Colaborator al Ambasadei Ruse, interzis în Moldova

Alertă Auto Inspect: Cum se încearcă să se câştige ceva bani pe un Renault care va fi recent importat

06 iulie 2020, ora 10:50

Un concetăţean de-al nostru va încerca să câştige ceva bani pe seama unui şiretlic sau mai bine zis pe seama unei ilegalităţi. Are de gând să importe un automobil rulat în Republica Moldova şi să-l vândă mai scump, asta pentru că va avea un parcurs “împrospătat” şi atrăgător.

Automobilul în cauză este un Renault Clio IV care se prezintă pe sauto.cz, un site de vânzări auto din Republica Cehă, ca un exemplar produs în 2013.

Vânzătorul a indicat un parcurs de 190.000 de km şi un preţ de 120.000 de coroane cehe, ceea ce ar fi echivalentul a 4.500 de euro. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram