/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Alte 92 de cazuri noi de coronavirus, înregistrate în R. Moldova

missing
06 iulie 2020, ora 17:23

Alte 92 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi, 6 iulie, în Republica Moldova, dintre care șapte în regiunea transnistreană. Din numărul total de cazuri, un caz este de import, din Federaţia Rusă.

Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 17 906 cazuri. În total, astăzi au fost efectuate 735 de teste, dintre care primar – 557 și repetat – 178.

Din numărul total de cazuri din această zi, patru sunt lucrători medicali: asistenți medicali – doi, personal auxiliar– doi. Până la ziua de azi, 11 047  de persoane au fost tratate de COVID-19.

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale informează și despre decesul a încă șapte persoane infectate cu Covid-19. Bilanțul deceselor a ajuns la 595.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram