/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Bottas a deschis cu victoria sa noul sezon de F1! Incredibil cum Norris şi-a făcut loc pe podium în ultimele clipe ale cursei

missing
06 iulie 2020, ora 09:55

Valtteri Bottas a deschis noul sezon de Formula 1 prin câştigarea cursei organizate în Austria, pe Red Bull Ring. Competiţia a fost foarte bogată în evenimente, din cei 20 de piloţi doar 11 putând trece linia de sosire, în timp ce maşina de siguranţă a trebuit să intervină de trei ori!

Pilotul finlandez a câştigat Marele Premiu al Austriei, primul din acest sezon al Formulei 1, desfăşurat pe circuitul de la Spielberg fără spectatori, la trei luni de la data la care trebuia să debuteze stagiunea.

Podiumul a fost completat de monegascul Charles Leclerc (Ferrari) şi de britanicul Lando Norris (McLaren), care s-a clasat în premieră pe podium! Amintim că Norris este în prezent cel mai tânăr pilot activ din F1, având doar 20 de ani împliniți. Află mai multe şi vezi cele mai tari momente ale cursei, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram