/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

CEC atenționează partidele politice! Mai au la dispoziție zece zile pentru a prezenta raportul privind gestiunea financiară

missing
06 iulie 2020, ora 11:57

Partidele politice mai au la dispoziție zece zile, până pe 15 iulie, pentru prezentarea la Comisia Electorală Centrală (CEC) raportul privind gestiunea financiară pentru semestrul întâi al acestui an.

Potrivit CEC, raportarea va fi realizată atât în formă electronică, cât și pe suport de hârtie, conform modelelor de documente din anexele regulamentului privind finanțarea activității partidelor politice, iar ulterior acestea vor fi făcute publice, fiind plasate la rubrica „Rapoarte financiare” pe pagina oficială a Comisiei.

CEC atrage atenția partidelor politice că neprezentarea raportului privind gestiunea financiară în termenul și formatul stabilit conform legii, inclusiv prezentarea unor date incomplete, constituie încălcare a prevederilor legale privind gestiunea financiară a partidelor politice, faptă ce se consideră contravenție și este pasibilă de răspundere contravențională.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram