/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Noi explozii, ajutor UE și pericol atomic. Stefanciuk a semnat legea mobilizării

Nici din fabrică nu s-au putut oferi unele ca acestea! Covoraşele care se vând pentru BMW E39

missing
06 iulie 2020, ora 09:58

O ofertă interesantă, dar şi care poate stârni amuzamentul unora, a apărut de curând pe cel mai popular portal de anunţuri din ţară. Cineva a scos la vânzare un set de covoraşe pentru BMW Seria 5 în caroserie E39, care sunt de fapt nişte “ţoale”.

Accesoriile au fost confecționate din bucăţi tăiate dintr-un covor obişnuit, de felul celor care se găsesc pe pereţi sau pe podelele unor locuinţe.

Forma lor a fost adaptată pentru a corespunde nişelor unde sunt menite să stea, iar pe margini au fost cusute pentru ca în timp să nu iasă din ele firele. Vezi cum arată şi cât costă tot setul, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram