/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

Premieră: Primul Aston Martin DB5, similar cu cel din filmul Goldfinger şi reprodus în prezent, este gata

missing
06 iulie 2020, ora 16:17

Despre acest proiect marca britanică a anunţat încă în 2018 şi iată că abia acum este gata prima maşină din ediţia specială limitată! Primul automobil din programul DB5 Goldfinger Continuation a părăsit linia de producţie săptămâna trecută.

Exemplarul botezat “Job 1” reprezintă nu numai un alt succes semnificativ de proiectare și inginerie, dar devine, de asemenea, primul nou DB5 care a fost construit de Aston Martin în mai mult de o jumătate de secol. Au fost necesare circa 4.500 de ore de muncă meticuloasă pentru a-l pune pe roate.

Numită cea mai faimoasă maşină din lume și renumită ca fiind printre cele mai de dorit și căutate modele clasice Aston Martin, DB5 a devenit un cuvânt principal de spus în ceea ce ţine de stilul atemporal și dezirabilitatea maşinii sport prin definiţia sa. Mai puțin de 900 de exemplare au fost construite între anii 1963 și 1965. Află mai multe şi vezi ce caracteristici speciale are automobilul, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram