Despre acest proiect marca britanică a anunţat încă în 2018 şi iată că abia acum este gata prima maşină din ediţia specială limitată! Primul automobil din programul DB5 Goldfinger Continuation a părăsit linia de producţie săptămâna trecută.

Exemplarul botezat “Job 1” reprezintă nu numai un alt succes semnificativ de proiectare și inginerie, dar devine, de asemenea, primul nou DB5 care a fost construit de Aston Martin în mai mult de o jumătate de secol. Au fost necesare circa 4.500 de ore de muncă meticuloasă pentru a-l pune pe roate.

Numită cea mai faimoasă maşină din lume și renumită ca fiind printre cele mai de dorit și căutate modele clasice Aston Martin, DB5 a devenit un cuvânt principal de spus în ceea ce ţine de stilul atemporal și dezirabilitatea maşinii sport prin definiţia sa. Mai puțin de 900 de exemplare au fost construite între anii 1963 și 1965. Află mai multe şi vezi ce caracteristici speciale are automobilul, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!