/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, vizita lui Putin și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Ştiai asta? Există un dispozitiv pentru motoarele diesel care le transformă din Euro 5 în Euro 6

missing
06 iulie 2020, ora 12:24

Cam cinci milioane de autoturisme cu motoare diesel Euro 5 circulă pe străzile Germaniei. Pentru că acestea emit noxe de oxid de azot peste limitele permise, conducătorii auto care le dețin riscă să nu mai aibă voie în curând să circule cu ele în numeroase orașe germane.

După ce o vreme îndelungată, după scandalul de poluare privind motoarele diesel care a fost cunoscut de întreaga planetă, producătorii auto nu s-au declarat dispuși decât să îmbunătățească software-ul din aceste mașini Euro 5, o măsură care s-a dovedit a fi insuficientă, Oficiul federal de Transport a emis de curând primele autorizații de upgrade la hardware-ul automobilelor în cauză.

Iar cererea pentru noua tehnologie explodează. Doar firma specializată Twintec Baumot a înregistrat în câteva săptămâni peste 15.000 de comenzi pentru instalarea sistemului BNox. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram