Situaţie ieşită din comun! Un grup de tineri au decis să se aventureze prin capitală ignorând intenţionat normele de siguranţă publică şi regulile de circulaţie rutieră, circulând cu viteză excesivă, de cel puţin 200 de km/h!

O secvenţă video în acest sens a fost făcută publică de către un membru al grupului InfoTrafic.MD. Se crede că totul s-a întâmplat pe bd. Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana, în weekend-ul care a trecut.

Imaginile, care conţin cuvinte necenzurate, arată cum un automobil modificat (legal?) cu minim trei oameni la bord, dintre care unul a filmat isprava şoferului, este forţat să accelereze până la o viteză mare, spre surprinderea pasagerilor şi spre lauda, dar şi mândria conducătorului auto. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!