Update: În urma incendiului care a avut loc astăzi pe o stradă din sectorul Botanica al Capitalei nimeni nu a avut de suferit. Informația a fost oferită de către ofițera de presă a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), Liliana Pușcaș.  

„Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 07:57. La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri. Odată ajuns, acesta a stabilit că arde subcapota unui autovehicul. Pompierii au reușit lichidarea arderii către ora 08:20. În urma incendiului, nimeni nu a avut de suferit. Circumstanțele cazului urmează a fi stabile ulterior”, a spus Liliana Pușcaș.

Știrea inițială: O mașină a luat foc pe o stradă din sectorul Botanica din Capitală. La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri.

Din imaginile publicate pe o rețea de socializare se vede cum flăcările au cuprins secțiunea motorului. Potrivit martorilor oculari nimeni nu a avut de suferit.

Vom reveni cu detalii.

 

 

 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!