/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Vrei să contribui la dezvoltarea fotbalului național? Transmite ideea și vezi cum poți primi suport

missing
06 iulie 2020, ora 16:16

Tinerii care au o idee despre cum poate fi dezvoltat fotbalul național o pot transmite reprezentanților Federației Moldovenești de Fotbal (FMF), iar dacă aceasta va fi reușită, vor primi suportul celor de la FMF pentru a o implementa. 

În plan profesional, ideea trebuie să ține de marketing, sponsorizare, evenimente sau IT, iar în plan competitiv, tinerii trebuie să propună soluții pentru creșterea performanțelor echipelor, creșterea numărului de copii și amatori etc.

„Trimite-ne ideea ta, descrisă în trei – cinci propoziții, printr-un mesaj direct (Eugeniu Procopi – Eug Pro). Dacă ideea ta va fi cea mai bună, ai șansa să primești suportul și ajutorul FMF în implementarea ideii tale. De asemenea, vei primi un tricou al naționalei de fotbal, oferit de către FMF”, au punctat cei de la E-Pro Cast, partenerii concursului.

Numărul ideilor de aplicare per participant este nelimitat.

Condiții de participare:
1. Urmărește pagina E-Pro Cast (Eugeniu Procopi – Eug Pro).
2. Urmărește pagina FMF.
3. Expediază ideile tale direct pe pagina (Eugeniu Procopi – Eug Pro).

Câștigătorul va fi anunțat pe data de 10 iulie curent.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram