/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/DOC/ România a publicat lista țărilor ai căror cetățeni nu vor mai sta în izolare

missing
07 iulie 2020, ora 09:14

Persoanele care vin în România din mai toate țările europene nu vor mai sta în izolare dacă nu au simptome de infecție cu noul coronavirus. Moldova nu se regăsește însă în această listă. Potrivit Poliției de Frontieră Română lista Statelor exceptate de la recomandarea măsurilor de carantină/izolare (zonă verde) este:

State UE si SEE: Andorra, Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croația, Danemarca, Elveția, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Islanda, Italia, Insulele Feroe, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Malta,Marea Britanie, Monaco Norvegia, Polonia, Slovacia, Slovenia, Spania, Țările de Jos, Ungaria, Vatican.

State Terțe: Algeria, Australia, Canada, Coreea de Sud, Georgia, Japonia, Maroc, Noua Zeelanda, Rwanda, Thailanda, Tunisia, Uruguay.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram