/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/DOC/ Zdg.md - Ștefan Gațcan se află la Iași. Inspectoratul de poliție județean l-a contactat după ce Poliția română a fost sesizată privind posibila sechestrare a sa

missing
07 iulie 2020, ora 15:54

Deputatul Ștefan Gațcan se află la Iași și neagă faptul că ar fi fost sechestrat pe raza județului. Informația a fost confirmată pentru „Ziarul de Gardă” de purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliție Județean Iași, Vîjiac Anca Alexandra.

Astfel, potrivit informației oficiale, la 5 iulie, pe mailul Poliției Române a fost expediată o sesizare privind sechestrarea sa pe raza județului Iași. Ulterior, declarația a fost redirecționată către Inspectoratul de Poliție Județean Iași care a pornit cercetările.

Raspuns IPJ Iasi by Ziarul de Gardă on Scribd

Luni, 6 iulie, Ștefan Gațcan a posta un nou filmuleț video în care a anunțat că își retrage plângerea pe care a depus-o la Procuratura Generală în legătură cu pretinsele presiuni și intimidări din partea unor persoane pentru a-l determina să renunțe la mandatul de deputat.

De menționat că în filmulețul de ieri, deputatul a fost fără masca de protecție. Anterior, acesta a apărut în alte două secvențe video.

După ce pe 30 iunie, deputatul a depus cererea la PG, procurorii au început să cerecetze cazul din perspectiva presiunilor pe care colegii săi din PSRM ar fi făcut-o asupra sa, după ce și-a anunțat plecarea din fracțiune.

Totuși, procurorii mai investighează alte presupuse cazuri de corupere a deputaților, pentru a părăsi partidele din coaliție și a se alătura opoziției, și anume Partidului Pro Moldova și Partidului ȘOR.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram