/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Doi deputaţi români, amendați după ce au refuzat să poarte mască de protecţie într-un local

07 iulie 2020, ora 09:57

Doi parlamentari PSD au fost amendaţi, marţi dimineaţa, de poliţiştii din București, după ce au refuzat să poarte mască de protecţie într-un fast-food din şi au făcut scandal, transmite Mediafax.

Aceştia sunt deputaţii PSD Ioan Stativă şi Adrian Solomon.

Potrivit Poliţiei, marţi dimineaţa poliţiştii au fost solicitaţi de agenţii de pază ai unui restaurant de tip fast-food din sectorul 3, după ce un bărbat care se afla în interiorul localului a refuzat să poarte mască şi a devenit recalcitrant.

În timpul discuţiilor purtate de poliţişti cu bărbatul, acesta le-a adresat expresii jignitoare şi a avut o atidudine sfidătoare. Acesta era însoţit de un alt bărbat care a avut un comportament similar.

Poliţiştii i-au sancţionat pe cei doi parlamentari PSD cu două amenzi în valoare totală de 2600 de RON, aproximativ 10 500 de MDL, pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice şi pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram