Tot mai mulţi oameni îşi doresc dreptate după ce actorul rus Mihail Efremov şi-a declarat nevinovăţia (vezi aici şi momentul impactului) în accidentul care s-a întâmplat cu implicarea acestuia în luna iunie şi care s-a rezultat cu decesul şoferului din maşina lovită frontal.

În seara zilei de 6 iulie, Direcţia generală a Ministerului rus de Interne de la Moscova a anunţat că a fost finalizată o investigație preliminară împotriva lui Mihail Efremov. Actorul este acuzat de încălcarea regulilor de circulație rutieră, fapt care a cauzat moartea unei persoane din neglijență.

Apărarea şoferului decedat şi-a exprimat îngrijorarea că acesta ar putea primi doar o pedeapsă cu închisoare cu suspendare. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!