/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Navigare pe Internet timp de 20 de ore, cu un telefon încărcat o singură dată? Nu-ți vine să crezi, dar este posibil, cu noul Huawei P40 lite E!

10 iulie 2020, ora 13:50

Secolul tehnologiei ne-a deprins să fim dependenți de confort, iar uneori poate fi dificil să găsim telefonul echipat cu funcții potrivite nevoilor noastre și, în același timp, disponibil la un preț accesibil. HUAWEI ne demonstrează însă că putem găsi acest mix reușit. Începând cu 22 iunie, Huawei Consumer Business Group România a lansat seria Huawei P40 Series pe piața din Republica Moldova, iar Huawei P40 lite E este un telefon perfect pentru generația tânără, cu un raport calitate-preț excelent.

Dacă ai nevoie de un telefon care să aibă grijă de timpul tău și care să elimine grija permanentă a conectării la o priză, atunci te invităm să faci cunoștință cu specificațiile Huawei P40 lite E. Mai mult, vei afla și despre o ofertă specială, de care poți beneficia la achiziționarea noului telefon.

Huawei P40 lite E + Huawei Band 4e = un duo inteligent pentru tineri

Atenție maximă! Începem cu veștile cele mai bune. Huawei P40 lite E este disponibil cu oferte speciale de lansare, la partenerii autorizați ai HUAWEI. Astfel, în următoarea perioadă, pentru aproximativ două luni, în funcție de disponibilitatea stocului, la achiziționarea unui smartphone Huawei P40 lite E, primești gratuit o brățară de fitness Huawei Band 4e. Ușoară, modernă și rezistentă, aceasta dispune de o autonomie impresionantă a bateriei. Timp de două săptămâni nu necesită nicio încărcare!

Pachetul special este ideal pentru utilizatorii cu un stil de viață activ, care vor să își monitorizeze permanent activitatea fizică și să se bucure de o conectivitate perfectă între telefon și brățară.

În timp ce te bucuri de o sesiune de aerobic sau pilates alături de Huawei Band 4e, îți poți pune în căști playlist-ul preferat din Tidal sau Deezer. Descarci aplicația din Huawei AppGallery, magazinul propriu, preinstalat pe Huawei P40 lite E, selectezi piesele care îți dau energie și…succes la antrenament!

De asemenea, pentru a avea acces la toate datele legate de activitatea ta fizică direct de pe ecranul telefonului, poți conecta cele două dispozitive cu ajutorul aplicației Huawei Health, disponibilă tot în Huawei AppGallery, și pe care o poți descărca gratuit pe noul tău Huawei P40 lite E. Poți verifica toate datele despre sesiunile tale de antrenament, durata lor și statistici despre mișcările tale sau numărul de pași, toate cu ajutorul acestei aplicații.

Pe lângă faptul că Huawei Band 4e poate fi conectată la telefon și permite gestionarea notificărilor și a apelurilor, aceasta vine și cu o funcție suplimentară de găsire a smartphone-ului. Astfel, cele două dispozitive se dovedesc a fi un duo perfect pentru cei aflați în permanentă mișcare.

Cu Huawei P40 lite E, ai acces la studioul tău foto personal, echipat cu 3 camere inteligente pe spate 

Camera principală de 48 MP, o cameră cu unghi Ultra Wide de 8 MP şi o cameră cu senzor de profunzime de 2 MP pun în evidenţă toate detaliile fine şi claritatea şi îţi permit să vezi mai mult, mai departe şi mai clar.

Huawei P40 lite E oferă o configurație de cameră triplă, care include o cameră principală de 48MP cu un obiectiv cu diafragmă largă f/1,8 pentru fotografii de înaltă rezoluție, un obiectiv cu unghi ultra-larg de 8MP cu câmp de vizualizare de 120° pentru fotografii tip peisaj, fotografii de grup sau videoclipuri cu unghi larg și o cameră de 2MP cu senzor de profunzime pentru a surprinde chiar și cele mai fine detalii, esențiale pentru realizarea unui portret impresionant.

Acum poţi face poze pe timp de noapte, luminoase şi clare, fără trepied. Îmbinând tehnologia de stabilizare AI şi cel mai lung timp de expunere de 6 secunde, Huawei P40 lite E poate surprinde clar orice detaliu într-un mediu slab luminat.

Acum că ai la dispoziție toate aceste specificații, sigur vei surprinde poze cu fiecare ocazie. Dar cum faci mai simplă găsirea unor poze vechi în galeria foto, fără să fii nevoit să le cauți manual?

Caută-ţi pozele favorite în vasta galerie foto în câteva secunde. Huawei P40 lite E poate recunoaşte automat 28012 de tipuri de etichete fără conexiune la reţea. Tot ce trebuie să faci este să deschizi galeria şi să cauți o etichetă precum „persoane”. Toate pozele cu persoane vor fi afişate instant.

Ți-ai imaginat vreodată cum este să ai o zi plină de activități, iar când vine ora de culcare, bateria telefonului tău să fie încă funcțională?

Datorită bateriei puternice de 4.000 mAh, Huawei P40 lite E poate susţine 22 de ore de redare video, 111 ore de redare muzică sau 20 de ore de navigare pe internet, dându-ţi libertatea de a lăsa bateria externă acasă. Cu noul telefon, grija bateriei descărcate în momente importante, precum un apel audio sau video, o sesiune de gaming reușită sau vizionarea unui videoclip de interes, poate fi uitată.

Pentru și mai multă comoditate şi siguranţă, telefonul vine echipat și cu alte specificații de top. Huawei P40 lite E este prevăzut cu un senzor de amprentă pe partea din spate. Astfel, smartphone-ul tău este pregătit pentru a fi deblocat în câteva secunde, păstrând în același timp și un grad ridicat al confidențialității datelor tale personale.

Nici în ceea ce privește design-ul telefonul nu încetează să impresioneze. Spatele Huawei P40 lite E este poziționat pe un strat reflectorizant, care ajută la crearea unui efect futurist. Cadrul mijlociu îmbină perfect cele două părți, producând un aspect uni-body, plăcut din punct de vedere estetic și cu o aderență mai confortabilă în palmă.

Smartphone-ul este disponibil în culorile Midnight Black clasic și Aurora Blue. Varianta Aurora Blue folosește degradeuri albastre și verzi pentru a crea un aspect modern, care nu poate trece neobservat. Huawei P40 lite E vine cu un suport pentru trei carduri, care include și două sloturi pentru Dual SIM și unul pentru extinderea stocării prin card microSD de până la 512 GB. În plus, dispune de un scaner de amprente pe spate, o altă funcție extrem de utilă și sigură pentru deblocarea dispozitivului.

Punctul de atracție al smartphone-ului Huawei P40 lite E este ecranul Punch FullView, care oferă o imagine vastă. Cu diagonala de 6,39 inci și rame subțiri, ecranul 19.5:9 suportă o rezoluție HD+ de 1560×720, care ajută la redarea clară a celor mai fine detalii. În colțul din stânga sus se află deschiderea pentru camera frontală cu o lățime de doar 4,5 mm fără a afecta însă experiența de vizionare. Raportul ecran-corp de 90% transformă vizionarea oricăror videoclipuri și jocuri într-o plăcere pentru utilizator.

Și, dacă tot am adus în discuție jocurile și afișajul impresioant, este momentul să afli că Huawei P40 lite E te așteaptă cu o selecție vastă de aplicații de gaming. MoreApps, soluția lansată de o comunitate de dezvoltatori, vine cu un banner dedicat acestei categorii. Astfel, ai acces la cele mai populare jocuri ale momentului printr-un simplu clic, fără să mai fii nevoit să le cauți printre toate aplicațiile disponibile. Game of Thrones, Fortnite, Battle Royale, Rise of Kingdoms, AFK Arena sau Lords Mobile sunt doar câteva nume de jocuri cu care îți poți personaliza smartphone-ul.

MoreApps poate fi descărcată tot din Huawei AppGallery și facilitează instalarea aplicațiilor în noul tău dispozitiv Android.

Tip&Trick: MoreApps permite navigarea printre aplicații chiar și în ordine alfabetică, pentru a fi sigur că nu ratezi nicio aplicație care ți-ar putea fi de folos.

Abia așteptăm să ne povestești cum ți s-a schimbat viața cu noul telefon!

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram